fbpx

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Εκλογικής Προετοιμασίας WinTheRace.

Στις 16 ώρες του σεμιναρίου Win The Race oι 30 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους βασικούς άξονες της σωστής Εκλογικής προετοιμασίας για τις επερχόμενες Εκλογές.

Η θεματολογία του σεμιναρίου περιλάμβανε το χτίσιμο της ολοκληρωμένης προεκλογικής στρατηγικής βήμα προς βήμα, την οργάνωση του πολιτικού γραφείου και τη δημιουργία της digital επικοινωνιακής στρατηγικής βήμα προς βήμα. Οι βασικοί ομιλητές Νίκος Παγώνης, Δημήτρης Κονταράκης, Όμηρος Τσάπαλος και Παναγιώτης Παπαχατζής παρουσίασαν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενημέρωσης ώστε οι συμμετέχοντες να χτίσουν μια σοβαρή και αξιόμαχη παρουσία στις Εκλογές του Μαϊου.

Η παρουσίαση του Στράτου Φαναρά (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Analysis S.A) κάλυψε τα θέματα των δημοσκοπήσεων και την χρησιμότητά τους σε μια εκλογική αναμέτρηση, ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν μια πλήρη εικόνα για αυτό το χρήσιμο εργαλείο.

Στη συνέχεια τα πολιτικά πρόσωπα Χρήστος Τεντόμας (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμο Αθηναίων) Παύλος Γερουλάνος  (Υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Αθηναίων) και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης μίλησαν για τις δικές τους εμπειρίες από την εκλογικές αναμετρήσεις στις οποίες έχουν λάβει μέρος.

Η νίκη στις εκλογές είναι αποτέλεσμα μεθοδικής δουλειάς με αρχή, μέση και τέλος. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες αποκόμισαν τα εργαλεία, ώστε μεταξύ άλλων, να ενισχύσουν το προφίλ της υποψηφιότητάς τους βελτιώνοντας το δημόσιο λόγο τους και οριοθετώντας την υποψηφιότητά τους έναντι του ανταγωνισμού, να οργανώσουν πλήρως τους ρόλους ενός πολιτικού γραφείου και να αποφύγουν τα περιττά κόστη καθώς και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα κοινωνικά δίκτυα για την καταλληλότερη προβολή τους.

Οι ομιλητές Δημήτρης Κονταράκης, Όμηρος Τσάπαλος και Παναγιώτης Παπαχατζής με τον Υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Αθηναίων, Παύλο Γερουλάνο.

Οι ομιλητές Δημήτρης Κονταράκης, Όμηρος Τσάπαλος και Παναγιώτης Παπαχατζής με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Metron Analysis S.A., Στράτο Φαναρά.

Οι βασικοί ομιλητές Νίκος Παγώνης, Δημήτρης Κονταράκης, Όμηρος Τσάπαλος και Παναγιώτης Παπαχατζής με τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας, επικεφαλής Πρωτοβουλίας Πολιτών “Η Αθήνα Είμαστε Εμείς”, Χρήστος Τεντόμας.

Ο πρ. Υπουργός και Υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας, Παύλος Γερουλάνος.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Analysis S.A., Στράτος Φαναράς.

Ο βασικός ομιλητής Νίκος Παγώνης.

Ο βασικός ομιλητής Παναγιώτης Παπαχατζής.

Ο βασικός ομιλητής Όμηρος Τσάπαλος.

Ο βασικός ομιλητής Δημήτρης Κονταράκης.

Testimonials

Χρύσα Χαλκίδη

” Συγχαρητήρια για την άρτια οργάνωση σας! Οι ομιλητές ήταν πολύ καλοί και τα θέματα που αναπτύχθηκαν κάλυψαν όλο το εύρος. Θα ήθελα να υπάρχει περισσότερο υλικό, αν και ακόμα δεν έχουμε λάβει τις παρουσιάσεις, οπότε κρατάω και μια επιφύλαξη. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν όσος έπρεπε και οι ομιλητές αντίστοιχα. Και πάλι μπράβο. ”


Δημήτρης Γεωργίου

” “Win the race”, μπορεί να γίνει ένα πολύ δυνατό brand name για πολλά διαφορετικά περιεχόμενα που αφορούν υψηλή γνώση για αριστεία σε διάφορα αντικείμενα επιχειρησιακής ηγεσίας, προσωπικής επιτυχίας κλπ. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία – χάρηκα που σας γνώρισα και ευχαριστώ για την ευκαιρία να γνωρίσω ένα σοβαρό απόσταγμα γνώσης. ”


Δημήτρης Καραγκούνης

” Όλα μια χαρά, απλά ήταν εστιασμένο σε νέους υποψήφιους άρα αρκατά light για μένα. Πήρα χρήσιμα tips και πληροφορίες από εδώ και από εκεί αλλά τα πρισσότερα ήταν πράγματα που ήξερα. Εξαιρετικός ο κ. Γερουλάνος. ”


Άγγελος Μπούκας

” Περισσότερα σεμινάρια ή ημερίδες την περίοδο ως τις εκλογές και workshops για υποψήφιους συμβούλους με επικοινωνιολόγους και πολιτικούς. “